ERZURUM / YAKUTİYE - Kocatepe İlkokulu

Kocatepe İlkokulu

Şükrüpaşa Mahallesi Çaykur Bölge Müdürlüğü Altı Yakutiye/Erzurum
Vizyon
İstiyoruz ki; Okulumuz çevresinde örnek, lider, etkili, herkesi bir amaç etrafında birleştiren, başarının, sevincin, mutluluğun, gelecek ümidinin paylaşıldığı, neden, nasıl, niçin sorularını soran ve sorgulayan bireyler yetiştiren bir kurum olsun.
Misyon
Biz, kendini ifade edebilen, kişiler arası iletişim kurmada başarılı olabilen, özgüveni yüksek, kendini ve başkalarını tanıyan bireyler yetiştirmek istiyoruz. Öğretim programında yapılandırıcı yaklaşımı esas alan çoklu zeka kuramının da katkılarıyla tüm öğretmenlerin bireysel faklılıklara uygun eğitim - öğretim verebilmeleri, bu bağlamda öğrencilerin oluşturdukları zihinsel birikimlerin üzerine yeni bilgi inşa etmeleri, sorunlara alternatif ve yaratıcı çözümler üretmeleri, grup içerisinde birlikte çalışma becerileri geliştirebilmeleri çabası içerisindeyiz.
Rehber Öğretmen :
Derslik :40<
Müzik Sınıfı :
Resim Sınıfı :
Öğretim Şekli :İlkokul
Saatler
Sabah 07:30 1.Ders Giriş, Öğlen 12:20 6.Ders Çıkış, Öğlen 12:40 1.Ders Giriş, Akşam 17:20 6.Ders Çıkış,
Doğal Gaz Merkezi sistem
ADSL (1 Mbit)
Pansiyon Bilgileri
1 - Bina içi Bodrum kat tek daire
Ulaşım
Okulumuza çok yakınından geçen şehir merkezinden gelen K-7 hatlı belediye otobüsü, Üniversite-Şükrüpaşa dolmuşları, K-2 özel halk otobüsleri ile ulaşım sağlanabilir.
Yerleşim Yeri
Erzurumun kuzeyinde yeni kentleşme yapılan şükrüpaşa mahallesinde genelde üniversite öğrencileri ve Tortum-Oltu ilçelerinden göç etmiş halk yaşamaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Erzurum büyükşehir belediyesi sınırları içerisinde Yakutiye merkez ilçededir. Şehir merkezine 1-1,5 km mesafededir.
Taban-Tavan Puan Bilgileri
Okulun YGS/LYS Başarı Durumu